top of page
公司外部照片01_edited.jpg

公司介紹

公司外部照片_主.jpg

EAST RICH ENTERPRISE CO., LTD.

We uphold the business philosophy of innovation, trust, excellence, service, and integrity.

We are dedicated to continually improving our processes to enhance quality and our expertise in this professional field, ensuring a comprehensive product range with excellent craftsmanship and stable quality. As a result, we have earned the favor and support of major brand companies worldwide.

公司介紹_三背_edited.jpg
公司介紹_1樓.jpg

1F  團隊辦公室 Office

我們擁有專業國際銷售團隊,位於台灣的全新總部是我們的銷售代表為全球客戶提供服務的地方,也是我們自己的研發中心所在的地方。唯一的製刷工廠參觀中心,讓我們透過與台灣學校合作,傳承製刷工藝知識,承擔並實踐社會責任,致力於為每一位客戶提供貼心、卓越的服務 。

2F 馬可威 Macro Wave

位於二樓的馬可威形象館,展示我們四大主要產品:美甲刷、美術刷、牙材刷和化妝刷。我們打造互動空間,講述刷具製作的工藝和流程,同時展示各種原料讓您體驗材質觸感。帶您了解精緻且專業的刷具是如何被製造出來。

公司介紹_2樓.jpg
相片 2024-2-21 下午3 16 29.jpg
相片 2024-2-21 下午2 27 47.jpg
202135_210305_61.jpg
公司介紹_3樓.jpg

3F DIY教室 DIY classes

位於三樓的DIY教室,可容納最多80多名訪客的寬敞空間,牆面展示著歷屆水彩畫比賽與台灣知名藝術家的作品,帶您一腳踏入DIY體驗之旅。

歡迎團體報名體驗DIY課程!

公司介紹_三背_edited.jpg
bottom of page